Ydelser

Oplever du at én eller flere af følgende udsagn passer på dig og din situation? Så kan jeg hjælpe dig godt videre i dit liv:

» Ønsker du et samtaleforløb med mig, hvor jeg hjælper dig, din familie eller dine børn godt videre i livet?

» Føler du samarbejdet med din kommune er vanskeligt? 

» Er du usikker på, om du har fået den støtte du kan være berettiget til?

» Oplever du at have et behov for støtte, men er i tvivl om man kan søge om dette, og i så fald hvordan og hvortil denne ansøgning skal sendes?

» Vil du klage over en afgørelse eller en kommunens sagsbehandling, og har behov for hjælp til hvordan du bedst muligt kan gøre dette?

» Ønsker du generel rådgivning og vejledning fra en privat socialrådgiver, som 100 % er på din side, og kan fortælle dig hvad dine muligheder er i det kommunale system?

» Har du mistet overblikket i hvem der har ansvar for hvad i skolesystemet og hvad Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR) kan/skal?

📝 Ansøgning

Jeg tilbyder hjælp til udarbejdelse af grundige ansøgninger om støtte som er i overensstemmelse med gældende lovgivning.

📑 Klageskrivelse

Har du fået et afslag på støtte, så har du mulighed for at klage over afgørelsen. Jeg kan hjælpe dig med at skrive en saglig og fyldestgørende klage.

👨🏼‍💼 Kontaktperson

Kommuner kan bruge mig som kontaktperson i din sag. Jeg tilbyder kontaktpersonsstøtte i begrænset omfang og i de sager hvor det giver mening.

💬 Samtaleforløb

Som privat socialrådgiver tilbyder jeg naturligvis støtte i form af samtaler. Samtalerne tager udgangspunkt i lige netop dit liv og din situation.

Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dig?

Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dig videre? Kontakt mig for en uforpligtende snak om din situation.

Jeg tilbyder kun rådgivning og hjælp til de klienter, hvor jeg allerede ved den indledende snak kan se at jeg kan hjælpe.

Du skal være opmærksom på, at jeg ikke kan garantere, at en ansøgning eller klage har den ønskede effekt, da det alene er op til kommunen eller Ankestyrelsen at vurderer dette.