Klageskrivelse

Jeg kan hjælpe dig med at lave en god skriftlig klage

Klageskrivelse

Med min specialisering inden for børne-, unge og familieområdet vil jeg være i stand til at analysere din sag objektivt, identificere eventuelle mangler i kommunens afgørelse eller sagsbehandling og formulere en klage, der bygger på lovgivningen og din specifikke situation.

Ved at vælge mig som din private socialrådgiver får du adgang til en professionel med viden om de rettigheder og muligheder, der er tilgængelige for dig og din familie. Jeg vil agere som din talsperson og repræsentere dine interesser på en kompetent og overbevisende måde over for kommunen. Mit mål er at sikre, at din klage bliver professionelt udarbejdet og effektivt præsenteret for at øge dine chancer for at opnå en retfærdig og tilfredsstillende løsning.

Klageprocessen

Du har mulighed for at indgive en klage vedrørende en afgørelse truffet af kommunen, uanset om den er fremsat mundtligt eller skriftligt. Jeg anbefaler dog, at du anmoder kommunen om et skriftligt afslag af støtte, og at vi herefter i fællesskab udarbejder en professionel og juridisk velfunderet klageskrivelse baseret på dette afslag.

Joakim Kronborg
Selvstændig og privat socialrådgiver

Hvad koster det?

Pris for hjælp til klageskrivelse

Prisen for vores samarbejde afhænger altid af din specifikke situation og hvad der klages over. Når du kontakter mig, vil jeg vurdere din situation og give dig et tilbud. Jeg har pakkeløsninger, der er designet til at imødekomme behovene hos de fleste klienter. Læs mere om mine priser HER.  

OBS. Vær opmærksom på, at jeg ikke kan garantere det ønskede resultat af nogen klage, da det udelukkende er op til kommunen at vurdere og træffe afgørelse.