Samtaleforløb

Jeg tilbyder online samtaleforløb til dig, din familie eller dit barn

Online samtaleforløb

Som privat socialrådgiver tilbyder jeg selvfølgelig dig og din familie virtuelle samtaleforløb. Forløbene bliver ligesom mine andre ydelser skræddersyede til dig og hvad samtaleforløbets formål og indhold skal være, bærer fuldstændig præg og din/jeres situation. 

En samtale vil typisk vare 1 time.

Fordele ved at vælge mig som privat socialrådgiver 

Jeg er som socialrådgiver med +5 års erfaring fra samtaler med børn, unge, forældre og en masse forskellige fagpersoner kompetent til at hjælpe dig godt videre i dit liv. Jeg har haft kontakt til 100-vis af forskellige familier. Mit arbejde som socialrådgiver har givet mig omfattende erfaring med en bred vifte af emner, herunder diagnoser, mistrivsel, mobning, skolesektoren og PPR, SSP-konsulenter, kontaktpersonsstøtte, familiebehandling, anbringelser, krisecentre (herunder psykisk og fysisk vold) og meget mere. Dette brede kendskab gør mig i stand til at tilbyde kvalificerede og professionelle samtaler til dig eller din familie, der tager udgangspunkt i mange forskellige temaer og udfordringer.

Metoder
Min samtaletekniske metode afhænger fuldstændig af konteksten og din eller din familiens situation. Skal jeg hjælpe dig med en ansøgning eller en klageskrivelse vil samtalerne bærer præg af, at jeg har brug for så mange oplysninger fra jer som muligt, hvorimod ønsker du eller din familie at have faste samtaler med mig, så vil de som udgangspunkt tage afsæt i metoden den motiverende samtale.

Hvor mange samtaler skal der til?
Nogle familier hjælper jeg godt videre i deres liv med 1 til 5 samtaler, hvor andre har behov for et mere kontinuerligt samtaleforløb som strækker sig udover de 5 samtaler. Du er velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere om hvordan jeg kan hjælpe dig, hvor mange samtaler der skal til, hvor meget vil det koste osv.

Samtaleforløb

Hos mig er ingen samtaleforløb ens, og derfor er det min opgave at tilpasse min tilgang til strukturering og afholdelse af samtaler i overensstemmelse med jeres unikke livssituation og udfordringer. Jeg har erfaring med at identificere kernen i problematikken og tilbyde konstruktive råd til at finde løsninger. For at opnå succes i vores samarbejde er ærlighed og åbenhed en afgørende faktor. 

Joakim Kronborg
Selvstændig og privat socialrådgiver

Hvad koster det?

Pris for samtaleforløb

Prisen afhænger af antallet af samtaler som er nødvendige for dig eller din familie. Når du kontakter mig, vil jeg vurdere din situation og give dig et tilbud. Jeg har pakkeløsninger, der er designet til at imødekomme behovene hos de fleste klienter. Læs mere om mine priser HER.