Ansøgning

Jeg kan hjælpe dig med at lave en professionel og faglig relevant ansøgning

Ansøgning om støtte

Jeg tilbyder professionel hjælp til at udarbejde saglige og velbeskrevne ansøgninger. For at sikre en effektiv ansøgningsproces, er det vigtigt, at vi indleder en dialog om din aktuelle situation, og i de fleste tilfælde vil jeg have brug for adgang til dine sagsakter.

Jeg kan hjælp dig med at søge om kontaktpersonsstøtte, tabt arbejdsfortjeneste, merudgifter, afløsning og aflastning, psykologsamtaler, økonomisk tilskud til efterskole, hjælp til rengøring og praktiske opgaver i hjemmet, anbringelse af barnet eller den unge udenfor hjemmet m.v.

Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dig? Kontakt mig.

Det er helt naturligt hvis du ikke ved hvilken form for støtte du kan eller bør søge. Jeg er som din private socialrådgiver klar til at rådgive og vejlede dig i hvad du skal gøre. Kontakt mig for en uforpligtende dialog herom.

Joakim Kronborg
Selvstændig og privat socialrådgiver

Hvad koster det?

Pris for hjælp til ansøgning

Prisen for vores samarbejde afhænger altid af din specifikke situation og hvad der ansøges om. Når du kontakter mig, vil jeg vurdere din situation og give dig et tilbud. Jeg har pakkeløsninger, der er designet til at imødekomme behovene hos de fleste klienter. Læs mere om mine priser HER.

OBS. Vær opmærksom på, at jeg ikke kan garantere det ønskede resultat af nogen ansøgning, da det udelukkende er op til kommunen at vurdere og træffe afgørelse.